2TH Picks, onbreekbare* kunststof tandenstokers met handig borsteltje.

2TH Picks: Het nieuwe stoken en ragen


Tandverzorging een heel gedoe? Probeer de handige 2TH Picks: onbreekbare tandenstokers*, elk voorzien van een handig borsteltje. De ideale combinatie om snel de mondhygiëne te verbeteren en het gebit gezond te houden. Verwijdert etensresten en tandplak door middel van effectieve ribbels en stimuleert de doorbloeding van tandvlees, zonder beschadiging van kronen en bruggen.
De kunststof tandenstoker splijt niet en breekt* niet, deze eigenschap neemt bij gebruikers een hoop ergernis weg. Het flexibele borsteltje komt bovendien met gemak tussen tanden en kiezen. Ideaal dus voor dagelijks gebruik: een keer stoken, een keer ragen. Wel zo hygiënisch. 2TH Picks zijn verkrijgbaar per 120 stuks, verpakt in twee handige meeneemdoosjes.


2TH Picks is hét innovatieve mondproduct van dit moment.

Dagelijks gebruik van 2TH Picks helpt uw mondhygiëne binnen 2 weken aanzienlijk te verbeteren. U zult merken hoe eenvoudig en efficiënt 2TH Picks in het dagelijks gebruik is.
Eenvoudig, efficiënt en effectief, bekijk hier de 3d-animatie van 2TH Picks:

"De belangrijkste trends in mondverzorging zijn snelheid en gemak. Mensen zijn meer 'on the go' en interdentale reiniging moet ook kunnen buiten de badkamer".
Bron: Nieuwe Drogist Magazine

 

2TH Picks EAN code: 871795307874

 

 *De 2TH Picks tandenstoker is onbreekbaar bij normaal gebruik in de mond. Product niet in te kleine tandtussenruimten forceren. Advies: gebruik bij iedere reinigingsbeurt een nieuwe 2TH Pick.